Ai että softataloko piti perustaa?

No juu, kyllä piti perustaa ohjelmistotalo.

Tiedättekö sen tunteen, kun vuosi toisensa jälkeen iskee pään seinään tilatessaan jotain palveluita ja aina pettyy, kun palvelu ei ollut sitä mitä luvattiin tai mitä odotit?

Mä olen vuosin varrella ollut aivan liian monta kertaa tilanteessa, että softaa on tilattu johonkin tiettyyn tarpeeseen ja softaa on tullut muttei sitä mitä piti, tai ei siinä aikataulussa kuin piti, tai ei sillä hinnalla kun piti. Ja joskus ei ole tullut mitään softaa, koskaan.

Tässäpä tunnistettiin taannoin Marden kanssa lupauksensa pitävän softatalon mentävä markkinarako. Sellaisen ohjelmistotalon mentävä markkinarako, joka tekee minkä lupaa, jonka arvomaailma on kohdallaan ja jossa työntekijöillä on hyvä olla.

Ajatuksia pyöriteltiin pari vuotta Tammenmäessä ja pikkuhiljaa alkoi ajatus Oakhillin tyttäreksi perustettavasta ohjelmistotalosta konkretisoitua.

Iso nytkähdys koti liveä tapahtui, kun perustettavaan yhtiöön löytyi erinomainen tiimi. Toimariksi ja firman ykkösmyyjäksi löydettiin ansioitunut herra nimeltä Henri Ala-Röyskö ja teknologiajohtajaksi pienestä pitäen koodia vääntänyt ja yrittäjän uralla jos useita vuosia ollut Markus Hälinen.
Kun vielä Marika Oakhillin johtamisen ohella hoitaa markkinoinnin ja viestinnän niin hommahan alkoi olla nimeä vaille valmis.
Mun hommaksi jää taustapiruilla hpj:n roolissa ja huolehtia, että johtotroikalla on työkalut kunnossa ja suunta selvä.

 

Noh! Oakhill Oy ideoitiin ja perustettiin Tammenmäen tammen katveessa viime vuonna, joten eipä se tytärkään muualla voinut syntyä ja sieltä se juontaa myös Tammi Digital Oy:n nimi.

Softatalo nimeltä Tammi Digital Oy siis perustettiin ja se tuli liveksi 3.9.2018.

Tämä taustapiru on aikaslailla innoissaan!

Tammi Digitalin meininkiä kannattaa seurailla kotisivujen www.tammidigital.fi lisäksi Tammen Facessa, Instassa ja Linkedinissä.

Jakoja peliin: