Kaunista ilmakuvaa – Juhannus 2016

on

Jos nyt ajatellaan niin, että käyttöohjeet ja säännöt niin autoiluun, pyykkikoneiden käyttöön kuin vaikkapa ilmailuun ei ole ihan turhia, eikä ihan tarpeettomia niin pitäisikö säännöistä ja ohjeista hieman vähemmän välittävälle juhannuksen juhlijalle antaa käteen edes parsinneulaa? No juu ei.

Mutta jos on kuitenkin ihan pakko niin annetaan sitten vaikka rc quad kopteri, siihen Gopro ja eikun ilman check listan tsekkausta niin korkealle kuin pääsee. Toimi se viimeksikin.

No eipä hätiä mitiä. Ilma oli lähes yhtä kaunis kuin morsian ja tyyni keli keinutteli ilmalaivaa sen verran verkkaisesti, että parit osumat saanut kameran jalustakin myötäili mukavan pehmeästi tärisyttämättä kuvaa liiaksi.
Oikeastaan aika mukavaa katseltavaa.

Mutta annahan olla kun ollaan taas lähes maan tasalla niin pitääkö kapteeni Urpon sitten alkaa näyttää livenä kuinka ilmalaivan gps pitää masiinan paikallaan vaikka sitä kuinka tuuppii ja nakkelee ilmassa. No pysyihän se pari kertaa mutta kolmas kerta aiheuttikin sitten tyylipuhtaan torppauksen, joka sentää jäi kivana juhannusmuistona nauhalle.

”Kohti ääretöntä ja sen yli” Buzz Lightyear

 

Jakoja peliin: