Super laatuaikaa – Isän ja tyttären yhteinen fanitus

Tapahtuipa niin aikoina, reilu 10 vuotta sitten, että olin kyläilemässä hyvän ystäväni ja tyttäreni kummisedän luoda.

Ystäväni kertoi löytäneensä jumalaisen kauniilla äänellä varustetun, jumalaisen kauniin laulajan. Tai tarkemmin sanottuna laulajan esikois-CD:n.

Marssimme autoon kuuntelemaan tätä ihmettä. Se oli ensi kosketukseni ukrainalaislähtöiseen, mutta UK:ssa asuvaan Katie Meluaan. Rakastuin välittömästi ja se tunne jatkuu edelleen vahvana, yli 10 vuotta myöhemmin.

Olin samoihin aikoihin rakentamassa mökille uutta saunaa jonne asensin kajarit tunnelmaa luomaan. Tuolloin jo vannoutuneena fanina dedikoin saunan kajarit ja niistä oli lupa soittaa vain Katie Meluaa. Ja sitähän soitettiin niin että CD:t melkein kului puhki.

Sydäntäni lämmitti erinomaisen paljon, kun silloin vasta 8 vuotias tyttärenikin hurahti samaiseen laulajattareen.

Fanituksen voimistuessa oli tyttäreni 10v syntymäpäivälahjakin oleva Katieen liittyvä. Ja super laatuaikaa viettäen, hilpaisimme isä-tytär -matkalle Pariisiin kuuntelemaan Katie Melua keikkaa.

Matka tosin ei ottanut millään startatakseen, koska Blue1 kunnioitti meillä rökälemäisellä myöhästymisellä, jonka johdosta jouduimme viettämään ensimmäisen yön tiiviiksi kahden yön retkeksi optimoidusta Pariisin visiitistämme Hesa-Vantaan Hiltonissa. Juoksimme lähes suoraan kentältä keikalle mutta ehdittiin ja nähtiin. Wow!

Vuodet vierivät ja levyjä kuunneltiin ahkerasti. Katie-saunankin maine kiiri ja vaikka lähes jokainen mökkivieras oli autuaan tietämätön tästä jumalaisesta laulajattaresta sinne tullessaan, oli se lähdön hetkellä jokaiselle jo vanha tuttu.

Seuraava retki ei varsinaisesti ollut syntymäpäivä lahja mutta niinpä taas muutama vuosi sitten suuntasimme tytär-isä -laatuaikaretkelle. Tällä kertaa oli vuorossa kahden yön pikaloma Germaaniassa. Lento Muncheniin, avo-Mersu alle ja kohti Ulmia. Upea ulkoilmakonsertti oli vanhan katedraalin raunoissa, jossa istuimme kertakäyttösadetakit suojanamme julmetunmoisessa vesisateessa. Mutta ei vesi sade haitannut, kun Katie biisit alkoi soljua tajuntaan.
Vain harmittavasti missattu back stage visiitti jäi hieman kalvamaan mieltä. Raskaasti saksaa aksentoineen turvamiehen lausahdus stagen ovella jäi jotenkin mieleen: ”Sorry Sir, she just left”.

Upean miniloman kruunasi kohtuullisen tiivis viimeinen päivä, jonka aikana pongasimme neljä maata tyttäreni matkapäiväkirjaan. Uusina maina listaan tuli Sveitsi ja Liechtenstein, jonka myötä neidon käymien maiden lista taisi kilahtaa jo yli kolmen kymmenen.

Vaan eipä mitään. Taas alkoi kevään korvilla Katie-hammasta kolottaa, joten eikun miettimään mitä seuraavaksi teemme Katien kanssa.
Skype puhelu Ausseisin vaihto-oppilasvuottaan viettävälle tyttärelle ja eikun Kääkleen tsekkailemaan keikkakalenteria. Saksassa ollaan jo oltu, Ranskaan ei enää nappaa mennä, Englannin konsertit on vasta jouluna, joten myöpä valittiinkin Puola ja Wroclav. Tällä kertaa ei jätetty mitään sattuman varaan, vaan otimme Meet and Greet VIP-liput joten selfiet Katien kanssa on nyt sitten varmuudella varmistettu.

Ja eikun syksyä ja seuraavaa super laatuaikaretkeä ihanan tyttäreni kanssa odottamaan.

Jos alkoi kiinnostaa niin tästä linkit fanisivulle ja Spotifyyn:
http://katiemelua.com/
https://play.spotify.com/artist/5uCXJWo3WoXgqv3T1RlAbh

 

 

Jakoja peliin: