Super laatuaikaa – Isän ja tyttären yhteinen fanitus, osa 2

Kirjoitin aiemmin tänä keväänä Katie Meluasta, Brittiläisestä laulajattaresta, jota ollaan Isan kanssa fanitettu jo toistakymmentä vuotta.
https://www.mesimaki.fi/katie/

Kahdesti aiemmin on käyty kuuntelemassa, Pariisissa Isan 10v lahjaksi ja sitten muuten vaan pari vuotta sitten Ulmissa, Germaaniassa. Mut ei koskaan päästy backstagelle asti.

Nyt päästiin. Rahalla pääsee sanos pohojalaanen ja ostais meet and greet liput. No pohojalaanen en ole mutta liput ostettiin ja sellaaset, jotta halit päästiin antamaan.

Mä olen aina digannut pikareissuista, etenkin kun niitä on usein. Nyt oltiin kaksi yötä.

Lento Krakovaan, auto kentältä ja kohti keskustan hotellia. Pikainen tetsaus vanhassa kaupungissa (ja kauppakeskuksessa 2t), murkinaa ja unta kuuppaan.
Aamulla kohti Aatun hirveyksiä, eli Auschwitziin. Ensin Auschwitz ja heti perään Birkenau. Hiljaiseksi veti ja pisti pohtimaan miten ihminen on voinut olla julma ja paha. Eikä niin kovin kauaa sitten.

Sitten keula kohti Wroclawia mutta sen verran on neitonen oppinut aiemmilta reissuilta, että voihan sitä aina parikin maata pongata kun Isältä kauniisti pyytää.
Noniin. Google Mapsiin re-route ja kohti Ostravaa, Tsekkilän puolelle.
Huvittava detalji muistui mieleen. Olin intin jälkeen mikkeliläisen harrastajateatterin roudarina kyseisessä kaupungissa. Long ago siis.

Ja lopulta läpi Tatran lumisateiden päästiin Wroclawiin ja taas auto parkkin, rensselit hotelliin ja taksi kohti keikka paikkaa.

Kun oikein oli vippi liput niin vippi jonoon vaan. Kaulalämärin lisäksi kantoon saatiin komia paperikassi, jossa Katien nimmarilla varustettu kortti, kaulaliina ja ei sitten muuta kuin areenalle.
Paikallinen kortteliliigan kiekkohalli oli kuin ammuttu täyteen mutta mikäs oli eturivissä patsastella.

Konsertti oli upea. Paljon uusia biisejä kiertueella olevan kuoron kanssa ja sitten vanhoja tuttuja vetoja Katien alkuajoilta.

Seuraava päivä shoppailua, Wroclawin kaunista vanhaa kaupunkia ja sitten taas koneeseen ja kotiin.  Upea reissu, taas kerran. Tosi upea ja mitä parhaassa seurassa, kun oma tyttö jakaa laatuaikaa faijan kanssa. ROCK!

 

Jakoja peliin: