Luottamustoimia ja muita rooleja

En ole koskaan ollut mitenkään erityinen järjestö- tai yhdistysaktiivi mutta aiheet, jotka ovat sydäntä lähellä ja joissa koen voivani olla hyödyksi, saavat peukun.

Joskus kyse on luontaisesta, omistajuuteen liittyvästä roolista, joskus taas jostain muusta. Tässä muutamia sellaisia.

Oakhill Oy, www.oakhill.fi
– Markkinointia palveluna (Marketing as a Service) yrityksille, joilla on halu ja tarve kehittää myyntiä ja markkinointia digitaalisuuden mahdollistamin keinoin, mutta joilla ei ole omaa myynnin ja markkinoinnin osaajaa organisaatiossaan.
Olen yhtiön omistaja yhdessä vaimoni Marikan kanssa, hallituksen puheenjohtaja ja aktiivisesti mukana operatiivisessa arjessa 4/2017 alkaen.

Tammi Digital Oywww.tammidigital.fi
– Asiakaskohtaisia ohjelmistojen kehityspalveluita niin, että asiakas saa sitä, mitä on tilannut, projektit valmistuvat oikea-aikaisesti, sovituin kustannuksin ja ammattimaisesti dokumentoituna. Tammen fokuksessa ovat: Vaativat verkkosivustot, verkkokaupat, verkkopalvelut- ja integraatiot, sekä teknisen ylläpidon palvelut.
Olen emoyhtiö Oakhillin kautta yhtiön pääomistaja, hallituksen puheenjohtaja ja aktiivisesti mukana operatiivisessa arjessa 9/2018 alkaen.

Think Further Oy, www.thinkfurther.fi
– Yhtiön tavoitteena on auttaa asiakkaitaan tekemään parempaa liiketoimintaa luomalla vastuullisuudesta kilpailuetua. Yritysvastuun ymmärtäminen ja kehittäminen ei tarvitse olla ylitsepääsemätön projekti. Think Further auttaa kääntämään ne yrityksesi eduksi.
Olen emoyhtiö Oakhillin kautta yhtiön pääomistaja, hallituksen puheenjohtaja ja aktiivisesti mukana operatiivisessa arjessa 2/2021 alkaen.

Oy Lomarengas Ab, Ltd, www.lomarengas.fi
– Suomen vanhin ja suurin loma-asuntojen vuokraaja välittää mökkejä, huviloita ja huoneistoja  joka tarpeeseen. Yli 4000 kohteen valikoimassa on vaihtoehtoja rantamökeistä hiihtomökkeihin ja  -huoneistoihin ja luksushuviloista eräkämppiin.
Lomarengas-konserniin kuuluvat emoyhtiö Lomarengas Oy, Ylläksen Matkailu Oy ja Villi Pohjola Oy. Konsernin liikevaihto oli vuonna 2021 noin 41 miljoonaa euroa ja henkilöstön määrä 40. Ylläksen Matkailu Oy on Ylläksen johtava majoituksen keskusvaraamo. Villi Pohjola Oy on luontomatkailuun keskittyvä yritys. Lomarenkaalla on toimintaa ympäri Suomen ja toimistot Levillä, Ylläksellä, Ruka-Kuusamossa, Ukkohalla-Paljakassa, Vuokatissa, Kolilla ja Tahkolla. Lomarenkaan pääkonttori on Helsingissä.
Olen yhtiön hallituksen jäsen 2/2022 alkaen.

Keskuskauppakamari – Startup-valiokunta, www.keskuskauppakamari.fi
– Keskuskauppakamarin startup-valiokunta ratkoo yritysten toimintaedellytysten toteutumisen ja sitä kautta Suomen talouden kasvun ja tulevaisuuden menestyksen kannalta keskeisiä kysymyksiä.
Olen valiokunnan jäsen 1/2021 alkaen.

Hämeen Kauppakamari – Digivaliokunta, www.hamechamber.fi
– Digivaliokunnassa edistetään tietoisuutta IOT:n, robotiikan ja tekoälyn hyödyntämisestä liiketoimintojen kehittämisessä. Tavoitteena on vahvistaa yritysten kilpailukykyä ja vähentää hiilijalanjälkeä digitalisaation avulla.
Olen digivaliokunnan puheenjohtaja 1/2022 alkaen.

Jakoja peliin: