Mukana sijoittajana

Pienistä sijoituksista se suurikin sijoittaja joskus aloittaa.

Noudatan uniikkia periaatetta  lähteä mukaan vain sellaisiin busineksiin, joiden liiketoiminnan hiffaan ilman parin päivän luentoa, johon uskon, jonka valuaatio on realistinen, jonka johdolla ja muulla hallituksella on intohimo tehdä asioita muita paremmin ja johon mun rahat riittää ja josta uskon saavani joskus enemmän takaisin, kuin sijoitan.

Jos sulla on yllä olevat kriteerit täyttävä idea, jossa mä voisin tuoda tällaisena hands on -sijoittajana sijoituksen lisäksi muutakin lisäarvoa niin eikun viestiä peliin. Tuolta mun biosta löytyy yhteystiedot.

Tässä yrityksiä aakkosjärjestyksessä, joissa olen pienenä tai vähän suurempana sijoittajana kantamassa kortta menestyksen kekoon. Näitä firmoja kannattaa muutenkin tsekkailla:

Citywork Oy, www.citywork.fi ja www.varvaamo.com
– Citywork on henkilöstöpalvelualan yritys, joka on perustettu vuonna 2006. Yhtiö tarjoaa rekrytointipalveluita valtakunnallisesti koko Suomessa.
– Citywork Oy on 30.6.2021 ostanut Värväämö Oy:n osakekannan Enersense International Oyj:ltä.
Värväämö Oy:n rakentamisen tuki- ja henkilöstöratkaisuiden liiketoiminta yhdistyy Cityworkin palveluihin ja Värväämön, Projektivoiman ja HR-Yhtiöiden toiminta jatkuu Värväämö -brändin alla.

Fafa’s Plats Oy, www.fafas.fi/fi/
– Suomen nopeimmin kasvaviin ravintolaketjuihin lukeutuva Fafa’s tunnetaan Lähi-idän makujen inspiroimasta gourmet street foodista.

Fafa’s Trademark International Oy, www.fafas.fi/fi/
– Yhtiö hallinnoi Fafa’s brändiä ja vastaa konseptin kansainvälistymisestä.

Mitta Oy, www.mitta.fi
– Rakentamisen palveluihin erikoistunut konsulttitoimisto, jonka päätoimiala ovat mittaus, geotekniikka ja pohjatutkimus, maa- ja kiviaineslaboratorio, ympäristö- ja vesistötutkimus sekä toimialalla tarvittavien laitteiden maahantuonti ja vuokraaminen.

Pint Please Global Oy, www.pintplease.com
– PintPlease is a free mobile app for friends of good quality brew. It is the easiest way to keep track of your favourite beers and get recommendations of new beers to taste. Pint Please is highly social. You can share the best beers and pubs with your friends and other beer drinkers in your area.

Oakhill Oy, www.oakhill.fi
– Vuokramarkkinointi- ja vuokraviestintäpäällikkö palveluita yrityksille, joilla on halu ja tarve kehittää myyntiä ja markkinointia digitaalisuuden mahdollistamin keinoin, mutta joilla ei ole omaa myynnin ja markkinoinnin osaajaa organisaatiossaan.
– Olen yhtiön hallituksen puheenjohtaja ja aktiivisesti mukana operatiivisessa arjessa.

Tammi Digital Oywww.tammidigital.fi
– Asiakaskohtaisia ohjelmistojen kehityspalveluita niin, että asiakas saa sitä, mitä on tilannut, projektit valmistuvat oikea-aikaisesti, sovituin kustannuksin ja ammattimaisesti dokumentoituna. Tammen fokuksessa ovat: Vaativat verkkosivustot, verkkokaupat, verkkopalvelut- ja integraatiot, sekä teknisen ylläpidon palvelut.
– Olen yhtiön hallituksen puheenjohtaja ja aktiivisesti mukana operatiivisessa arjessa.

Think Further Oy, www.thinkfurther.fi
– Yhtiön tavoitteena on auttaa asiakkaitaan tekemään parempaa liiketoimintaa luomalla vastuullisuudesta kilpailuetua. Yritysvastuun ymmärtäminen ja kehittäminen ei tarvitse olla ylitsepääsemätön projekti. Think Further auttaa kääntämään ne yrityksesi eduksi.
– Olen yhtiön hallituksen puheenjohtaja ja aktiivisesti mukana operatiivisessa arjessa.

Upsy Shopping Oy, www.upsyshopping.com
– Upsy is an AI powered shopping helper that brings the human touch to e-commerce.
– Upsy Shopping Helper does what a human salesperson would do. With Upsy you help your clients to find the right products, offer interesting options, suggest additional products and answer all your common product and service questions – fully automatically.

Jakoja peliin: