Mukana sijoittajana

Pienistä sijoituksista se suurikin sijoittaja joskus aloittaa.

Noudatan uniikkia periaatetta  lähteä mukaan vain sellaisiin busineksiin, joiden liiketoiminnan hiffaan ilman parin päivän luentoa, johon uskon, jonka valuaatio on realistinen, jonka johdolla ja muulla hallituksella on intohimo tehdä asioita muita paremmin ja johon mun rahat riittää ja josta uskon saavani joskus enemmän takaisin, kuin sijoitan.

Tässä yrityksiä aakkosjärjestyksessä, joissa olen pienenä tai vähän suurempana sijoittajana kantamassa kortta menestyksen kekoon. Näitä kannattaa tsekkailla:

Fafa’s Plats Oy, www.fafas.fi/fi/
-Suomen nopeimmin kasvaviin ravintolaketjuihin lukeutuva Fafa’s tunnetaan Lähi-idän makujen inspiroimasta gourmet street foodista.

Fafa’s Trademark International Oy, www.fafas.fi/fi/
– Yhtiö hallinnoi Fafa’s brändiä ja vastaa konseptin kansainvälistymisestä.

Hovako Oy, www.hovako.fi
– Hoivatalokohteiden kiinteistökehitykseen, suunnitteluun ja rakentamiseen erikoistunut yritys.

Klever Ab Oy, www.kleverapp.com
– Klever on älypuhelimella toimiva mobiiliapplikaatio, jolla voit vastaanottaa ja maksaa kaikki laskusi. Klever huolehtii eräpäivistä puolestasi. Ei enää maksumuistutuksia, perintäkirjeitä tai epätietoisuutta laskujen maksamisesta!

Mitta Oy, www.mitta.fi
– Rakentamisen palveluihin erikoistunut konsulttitoimisto, jonka päätoimiala ovat mittaus, geotekniikka ja pohjatutkimus, maa- ja kiviaineslaboratorio, ympäristö- ja vesistötutkimus sekä toimialalla tarvittavien laitteiden maahantuonti ja vuokraaminen.

Pint Please Global Oy, www.pintplease.com
– PintPlease is a free mobile app for friends of good quality brew. It is the easiest way to keep track of your favourite beers and get recommendations of new beers to taste. Pint Please is highly social. You can share the best beers and pubs with your friends and other beer drinkers in your area.

Oakhill Oy, www.oakhill.fi
– Vuokramarkkinointi- ja vuokraviestintäpäällikkö palveluita yrityksille, joilla on halu ja tarve kehittää myyntiä ja markkinointia digitaalisuuden mahdollistamin keinoin, mutta joilla ei ole omaa myynnin ja markkinoinnin osaajaa organisaatiossaan.

Tammi Digital Oy,  www.tammidigital.fi
– Asiakaskohtaisia ohjelmistojen kehityspalveluita niin, että asiakas saa sitä, mitä on tilannut, projektit valmistuvat oikea-aikaisesti, sovituin kustannuksin ja ammattimaisesti dokumentoituna.

ZetaDisplay AB, www.zetadisplay.com
Nasdaq Tukholmassa päälistalla noteerattu, Euroopan johtava digital signage -alan toimija