Negativisoija on uusi sana. Tai lähes uusi

Luulin keksineeni uuden sanan. Tosin Google palautti minut maanpinnalle noin 13 sekuntia myöhemmin. Suomi24:ssa olikin siihen yksi puolivillainen viittaus. Damn!

Mutta en aio tuosta Suomi24:n kirjoituksesta mainita kenellekään mitään vaan määrittelen sen itse ja otan siten kaiken kunnian itselleni. Olo on kuin olisi löytänyt uuden lajin Galapakos saaren rannalta 🙂

Tapahtui kesällä 2021
Innostuin sitten helteiden keskellä rakentamaan pizzauunia. Jokainen joka minut tuntee, tietää että vauhdilla syntyy mutta priimasta ei ole syytä samassa asiayhteydessä puhua.
Mutta siitäkin huolimatta olen ylpeä mitä saan aikaan ja ylpeä myös siitä, että olen ylpeä vaikken kaikkia laatustandardeja ja suorakulmia aina noudatakaan.

Diggaan jakaa aktiivisesti töitteni tuloksia someen, josko joku saisi itsekin inspiksen alkaa toteuttaa omaa haavettaan. Paras kiitos on se, kun joku kertoo saaneensa inspiksen tehdä jotain omaa. Mutta perkele, kun joka tuutissa on aina vähintään yksi NEGATIVISOIJA!

Se on se sosiaalisessa mediassa lymyilevä lajityyppi, joka ei koskaan postaa, siis jaa somessa mitään kirjoitusta itse.
Lajille on ominaista todellisen profiilikuvan korvaaminen esimerkiksi keskarin kuvalla, apinan pärställä tai jollain muulla lajityypin luonteen laatua kuvaavalla fotograafilla.
Mutta negativisoija tietää kaiken paremmin kuin muut. Viisastelee yksityiskohdissa olevista virheistä, löytää ongelmia, maalaa piruja seinälle, ennustaa haastavaa tulevaisuutta ja vedenpaisumusta.

Myös pitsauunimme on saanut myös tuta verkon negativisoijista. On ennustettu halkeamista, romahdusta, viisasteltu virheistä, nähty ongelmia joka kulmassa. Kuulkaa kun ei kiinnosta! Omapahan on jos romahtaa, palaa, räjähtää tai vajoaa maan sisään. Tee itte parempi ja jaa siitä sitten kertomusta muille niin taatusti kehun ja rohkaisen jatkamaan mutta en negativisoi, koska se ei johda mihinkään.

Älä ole negativisoijaI Maan päällä on niin paljon parempi tarpoa, kun on positiivinen vire mielessä 🙂

Jakoja peliin: