Sellainen viikko

Voi jestas mikä fiilis. Tällä viikolla tapahtui paljon!

Ensinnäkin tällä viikolla tuli lunta niin kuin lapsuuden talvina ja luonto osoitti taas talvisen kauneutensa. Maailma voidaan ehkä sittenkin vielä pelastaa.

Toisekseen sain nimeni upeaan joukkoon, kun sain kunnian osallistua Keskuskauppakamarin Startup-valiokunnan työhön seuraavat kaksi vuotta. Sydän pamppailee kovasti yrittäjyydelle ja jokainen uusi yrittäjä, nuori tai vanha, toimiala kuin toimiala, on mulle tärkeä. Nyt pääsen kantamaan pienen panokseni sen hyväksi, että Suomi olisi mahdollisimman yrittäjä myönteinen ja yhä useampi rohkaistuisi aloittamaan oman firman.
Täältä lisää mitä valiokunnan scopessa on: https://kauppakamari.fi/tietoa-meista/luottamushenkilot/valiokunnat/startup-valiokunta/

Kolmas ja kaikkein tärkein asia oli vihdoin julkistettu uutinen siirtymisestäni palkkajohtajan jakkaralta takaisin 100% yrittäjäksi. Viimeinen vuosi vierähti kahdella jakkaralla; ZetaDisplay Finlandin toimarina ja ZetaDisplay AB-konsernin COO:n roolissa.
Zeta saa mainiot jatkajat, kun Annukka Pokki starttaa Suomen toimarina ja Hans van’d Hoff Hollannista nimitettiin Chief Operations Officerin positioon. Ei epäilystäkään etteikö tulisi hyvää jälkeä!

Siitä on nyt lähes tarkalleen 3,5 vuotta, kun siirryin Seasamin yrityskaupan mukana palkkajohtajaksi ruotsalaiseen pörssiyhtiöön. Hektisestä arjesta huolimatta jouduin usein huomaamaan, että ”Kerran yrittäjä, aina yrittäjä” -sanonta ei vain jättänyt rauhaan.
Menneen syksyn kuluessa ajatus kirkastui ja päätin jättää taakseni lähes 20 vuoden uran Digital Signagen parissa vakaassa ja hyvämaineisessa pörssiyhtiössä ja siirtyä taas täysin siemauksin nauttimaan yrittämisestä!

Työstämme tällä hetkellä Oakhillin ja Tammi Digitalin suunnittelupöydillä olevia kutkuttavan mielenkiintoisia uusia konsepteja, joihin hyppään tämän kevään kuluessa täysillä mukaan.

Tulevaan arkeeni kuuluu Oakhill Groupin nykyisten ja tulevien yhtiöiden kehittämistä, uuden liiketoiminnan luomista niin orgaanisesti, perustamalla uusia yhtiöitä ja miksei myös yritysostoin. Lisäksi pääsen taas lempi aiheeni pariin tekemään aktiivista myyntityötä ja olemaan läsnä asiakkaidemme arjessa strategiatyöpajojen, asiantuntijapalveluiden ja miksei vaikka vuokrajohtajan roolissa. Ja ehkäpä hallitusten johtamisen lisäksi myös talkkarin hommia ja mitä kaikkea sitä nyt yrittäjän arkeen kuuluukaan.

Jestas että mä olen täpinöissäni!

Mut nyt mä lähden lumitöihin ja ihailemaan Tammemäen upeaa tammea, josta Oakhill aikanaan sain innoituksen.

Jakoja peliin: