Tammi Digital täytti juuri 1 vuotta

Kylläpäs on aika rientänyt!

Syyskuussa tuli vuosi siitä, kun Tammi Digital Oy lanseerattiin.

Erinomaisen nöyränä mutta ylpeänä lausun kiitokset kaikille meihin uskoneille asiakkaille ja kumppaneille. Vuodessa me ollaan päästy tekemään lukemattomien asiakkaiden kanssa töitä ja tuskin maltan odottaa mitä vuosi #2 tuo tullessaan.

Tammen perustamiseen liittyi kantavana teemana lupaus tehdä mikä luvataan. Niin itsestään selvää kuin sen pitäisikin olla, on lupauksen pitäminen tai siitä laistaminen valitettavan monen ohjelmistoalalla olevan yrityksen perisynti.
Olen aina uskonut prosessien ja määrämuotoisen tekemisen voimaan. Niin tässäkin.
Kun asiat tehdään tietyn prosessin mukaisesti ja juuri siinä järjestyksessä, on edellytykset onnistuneelle projektille olemassa. Se, että ensin laaditaan vaatimusmäärittely asiakkaan tarpeista, sitä vasten määritellään toiminnallisuus ja suunnitellaan toteutustapa ja vasta sitten vähän koodaillan ja testaillaan ennen kuin mennään liveksi, ei vaan kaikessa yksinkertaisuudessaan ole kaikissa alan firmoissa sisäistetty toimintatapa. Ja siksi hommat kusee.

Teemme hartiavoimin töitä sen eteen, että emme Tammi Digitalissa koskaan syyllistyisi prosessien oikomiseen. Ja siksi me voimme pitää lupauksen, niin toimitusajasta, toimitussisällöstä kuin kustannuksistakin.

Mutta siis niistä 1 vuotis synttäreistä. Tässä hieman taustapirun pohdintaa kuluneesta vuodesta.

Jakoja peliin: